Ga mee (met) Diep

#samensterker

Zoek jij een omgeving waarin jij een (directe en indirecte) bijdrage kan leveren aan de toekomstbestendigheid van ons leven op aarde? Ben je bereid om je daarvoor in te zetten vanuit alle kennis, ervaring en persoonlijkheid die in je zit? Wil jij graag werken bij een werkgever die jou veel ruimte en zelfstandigheid geeft in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Ben jij blij als je in een gezellige en verbonden club mensen terecht komt die samenwerken aan opgaves van nu en de toekomst? Dan heb je goed gezocht en Diep gevonden.

Een Dieper

Wij noemen onszelf Diepers. Natuurlijk omdat we Diep heten, maar ook omdat we met z’n allen dieper gaan om onze doelen te bereiken. Als jij bij Diep werkt, voeg je jouw DNA toe aan onze organisatie. Op die manier verrijken wij onze cultuur, brengen wij frisse ideeën en ambities binnen en veranderen we iedere keer ons eigen Diep-systeem: één van onze fundamentele gedachten over vooruitgang.

Het profiel van een Dieper is dan ook breder dan je zou kunnen vermoeden. Natuurlijk vinden wij dat je affiniteit moet hebben met de brede verduurzamingsopgave waar we mee aan de slag zijn. Maar juist om die opgave te kunnen realiseren zijn er vele verschillende mind-sets, ervaringen, kwaliteiten en achtergronden nodig om stappen te zetten en resultaten te boeken. Dus naast de meer traditionele achtergronden, zijn wij ook op zoek naar nieuwe mixen van kennis, inhoud en natuurlijk jijzelf als persoon.

Spreekt Diep je aan en wil je onderzoeken of wij en jij iets voor elkaar kunnen betekenen? Spreekt die ene Dieper uit ons team je net wat meer aan dan de andere? Pak je telefoon en bel haar of hem. Een echte Dieper gaat namelijk dieper en zet die extra stap 😉

Vacatures

Vacature

community support for refugees

Sustainability is not only about the environment and the economy. It’s also about taking care of each other, and standing up for a just society. That’s why we would like to offer 3 work experience internships of 6-months at our office here in Apeldoorn to refugees (of all nationalities) in the Netherlands, who are professionals in sustainability or in related fields.

Lees meer...

Stage, afstudeeronderzoek
en/of tijdelijke opdracht

Vanuit ons gedachtengoed werken wij met een vernieuwende en wisselende stroom van mensen: om in contact te zijn en blijven met de wereld om ons heen en daar ook op te kunnen acteren. Daarom zijn wij naast mensen die bij ons als Dieper aan de slag gaan, ook altijd op zoek naar mensen die tijdelijk een plek in ons systeem willen vervullen: als stagiair of in een tijdelijke opdracht.

Spreekt Diep je aan en wil je onderzoeken of wij en jij iets voor elkaar kunnen betekenen? Spreekt iemand uit ons team je net wat meer aan dan de anderen? Pak je telefoon en bel haar of hem. Een echte Dieper gaat namelijk dieper en zet die extra stap 😉

Stageplek

Wil je én een leuke stagetijd hebben én met toffe mensen werken aan interessante opgaves én leren hoe je jouw inhoudelijke studie kan toepassen in de praktijk? Heb je het lef jouw intuïtie te volgen en zie jij die stip op de groene horizon? Ben je bereid om hard te werken, verschillende rollen aan te nemen en jezelf beter te leren kennen? Dan ben jij de stagiair die Diep zoekt!

Lees meer...