Expertises
waar we retegoed in zijn

Alles op een rij

Vanuit diverse invalshoeken zoals geboortegronden, talenten, opleidingen, reizen, stages en gewone levenservaring hebben we kennis, vaardigheden en kwaliteiten ontwikkeld. Onderstaand hebben we geprobeerd deze samen te vatten tot onze expertises. Wij houden eigenlijk niet zo van lijstjes, maar willen toch een en ander inzichtelijk maken. Ook onze missie en visie op de opgave vind je hierin terug.

Co-creatie duurzame plekken

Plekken en gebieden hebben aandacht nodig om ze te ontwikkelen of in stand te houden. En juist op deze plekken, op de grond, wordt de toekomst concreet vormgegeven. We creëren vanuit het gedachtegoed placemaking, in onze stijl.

Lees meer...

Communicatie & participatie

Ontwikkelingen, zoals het komen tot een duurzame leefomgeving, kunnen een individu raken en een mening, gevoel of het zetten van een stap beïnvloeden en wijzigen. Deze context is ons vertrekpunt bij iedere opgave.

Lees meer...

Ontwikkeling circulaire samenleving

De ontwikkeling naar een circulaire samenleving is breed en veelomvattend. De missie en bedoeling is eigenlijk kraakhelder, maar als je ermee aan de slag gaat loop je tegen veel aan. Wij gaan aan de slag met het systeem.

Lees meer...

Integraal programmamanagement

Wij zijn thuis in een breed veld van partijen en zijn daarmee echte bruggenbouwers. Wij ontwerpen programma’s vanuit het niets, zetten deze neer binnen de context en dragen zorg voor de uitvoering: planmatig, maar ook organisch en adaptief.

Lees meer...

Onafhankelijke procesbegeleiding

Procesbegeleiding betekent werken met wat er is en dat optimaal faciliteren. Door het juiste proces neer te zetten, kunnen we onderling verbinding maken, onderzoeken en creëren. We doorgronden wat er echt nodig is.

Lees meer...

Onderzoeks(vragen) & advies

Zo nu en dan is verdieping nodig. Voor een volgende stap in een proces of om te leren van wat is gedaan en is gebeurd. Diep voert zelf onderzoeken uit, kan de juiste vraag articuleren of een vertaling van de uitkomsten verzorgen.

Lees meer...