Please rotate your device

Nathan studeert af: de brug tussen energietransitie en de omgevingswet

23 september 2018 - Diep

Nathan Colin is sinds juli 2018 afstudeerder bij Diep. Hij doet een opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Naast zijn studie is hij werkzaam als publieksvoorlichter bij de Rijksoverheid. Bij Diep onderzoekt hij hoe twee, op het eerste gezicht losse ontwikkelingen, elkaar raken en versterken: de energietransitie en de Omgevingswet. Concreet richt zijn onderzoek zich op de (juridische) mogelijkheden voor het versnellen en vergemakkelijken van de energietransitie die voortvloeien uit de nieuwe Omgevingswet.

Nathan over Diep: “Diep richt  zich op verandermanagement, innovatie en vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling neemt binnen dit eigenzinnige bureau een belangrijke plek in. Dit maakt het voor mij een fantastische plek om mijn studie af te ronden en mijzelf te ontwikkelen.”

Wil jij met Nathan sparren over de Omgevingswet en Energietransitie? Kun je hem helpen aan een case waar het omgevingsrecht transitie in de weg stond? Of waar een nieuwe manier van werken juist voor versnelling zorgt? Neem direct contact op met Nathan.

Ben jij ook een ambitieuze, eigenzinnige student die vernieuwende inhoud wil combineren met veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij zeker geïnteresseerd in jou. Neem contact op met Petra voor de mogelijkheden voor stage of afstuderen bij Diep.

Ga terug naar blog overzicht