Please rotate your device

Uitnodiging: kenniscafé RES op 31 januari 2019 in Apeldoorn

3 januari 2019 - Diep

Diep, Over Morgen, Quintel, H+N+S, Lysias, APPM, ERAC en Generation Energy organiseren een reeks kenniscafés over de Regionale Energie Strategie (RES). Het idee achter het kenniscafé is het delen van waardevolle praktijklessen en vanuit verschillende expertises het gesprek aan gaan over wat er allemaal bij een RES komt kijken. Voor onszelf als bureaus zeer waardevol maar ook voor anderen een uitgelezen kans.

Op 27 september vond een geslaagd eerste kenniscafé plaats in Amersfoort. Een mooie keur aan deelnemers en veel verschillende invalshoeken. Genoeg reden voor vervolg!

Het tweede Kenniscafé RES vindt plaats op 31 januari 2019. Ditmaal op de thuisbasis van Diep in Apeldoorn. Het programma start om 15.00 uur en we sluiten rond 18.00 uur af.

We hebben Arlette van den Berg, onderzoeker aan de Tilburg Universiteit bereid gevonden om ons inzichten én vragen voor te leggen. Arlette houdt zich bezig met het thema Energietransitie in de regio en onderzoekt op welke manier de Regionale Energie Strategieën tot stand komen. Ze neemt daarvoor drie pilotregio’s onder de loep. Uiteraard maken we volop ruimte voor het gesprek: Wat komt kijken bij de RES? Wat werkt en wat niet? Hierbij kan iedereen zijn of haar vragen en inzichten delen.

Ook geinteresseerd? Je bent welkom. We horen graag van te voren of je erbij bent. Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.

Ga terug naar blog overzicht